Become a model

Exemplu fotografii


Există trei posibilităti de a ajunge model ONE:

1. Înscrierea directă pe site prin completarea formularului alăturat şi ataşarea a două fotografii de până la 2 Mb fiecare. După primirea formularului, dacă vom considera necesar, veţi fi contactaţi telefonic şi vom stabili o vizionare. Nu este necesar să trimiteţi fotografii artistice! Fotografiile trimise trebuie să fie recente, realizate la lumină naturală, preferabil în exterior, color, simple, fără ochelari, fără machiaj sau coafuri speciale. Este necesar sa trimiteti o fotografie portret şi una plan întreg. Mai jos găsiţi un exemplu cu genul de fotografii care trebuie trimise.
2. Stabilirea unui interviu la numărul de telefon 031 4329103 pentru biroul din Bucureşti. În momentul în care sunaţi veţi fi intervievaţi telefonic şi dacă vom considera că este cazul vom stabili o vizionare.
3. Participarea la selecţiile naţionale organizate de One Models Agency, cu ocazia concursului anual de modele New Models Contest Romania, constituie deasemnea o bună şansă de a ajunge model One.

New Models Contest se adresează tinerelor fete cu sau fără experienţă de model, cu vârste cuprinse între 13 – 20 ani şi peste 1.72. Concursul beneficiază în fiecare an de un juriu format din câţiva reprezentanţi ai unor agenţii de modele din Paris, Londra, Milano, New York. Mediatizatea datelor şi locaţiilor pentru selecţii se face prin intermediul blogului agenţiei: blog.onemodels.ro si a site-ului precum şi a unor canale media de specialitate, adresate tinerilor.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SC Tomadi One Modeling Agency SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: desfasurarea activitatilor de selectie si reprezentare artistica.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru desfasurarea activitatilor de seelctie si reprezentare artistica. Refuzul dvs. ne pune in imposibilitatea desfasurarii activitatii de selectie si reprezentare artistica in privinta dumneavoastra.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator SC Tomadi One Modeling Agency SRL.

Doriţi să primiţi informaţii despre evenimentele desfasurate de SC Tomadi One Modeling Agency SRL? Veti primi aceste informatii numai daca va inscrieti pe site la rubrica “Newsletter”. Inscrierea reprezinta acceptul dumneavostra de a primi aceste informatii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la conducerea SC Tomadi One Modeling Agency SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.